Tuinonderhoud

Ons team verzorgt uw gazon, beplanting, sierbestrating en houtwerk met aandacht. Dat doen we op afspraak of met een abonnement. Maar net wat u zelf prettig vindt. Met goed onderhoud verlengt u niet alleen de levensduur van uw tuin. U kunt er ook maximaal van genieten!

Nuenhem projecten aanleg tuin Nuenen bloemen
Nuenhem projecten aanleg tuin Nuenen stoep

Maatwerk

Groen vraagt
maatwerk

Elke tuin leeft en is uniek. Daarom vraagt het onderhoud ook om flexibiliteit. Al was het maar omdat de herfstmaanden arbeidsintensiever zijn dan bijvoorbeeld de winter. Ons team levert altijd maatwerk in onderhoud.

Nuenhem is flexibel: wij denken graag met u mee

Pieter Donkers

communiceren

Heldere afspraken

Wij maken duidelijke afspraken met u over het onderhoud. Wat zijn uw wensen? Wat is er nodig? Op welke dag is ons team welkom? Daarom maken we graag een persoonlijke inventarisatie van uw tuin. Zo kunnen we afspraken maken over de gewenste onderhoudswerkzaamheden. Wilt u ter plekke een keer iets aanpassen? Daar doen wij niet moeilijk over. Ons motto is natuurlijk niet voor niets: meedenken én waarmaken.

onderhoud

Onderhoudscontract

Kiest u voor een onderhoudscontract? Dan heeft u geen omkijken meer naar het onderhoud van de tuin. Dit abonnement voorziet in het terugkerende onderhoud (snoeien, maaien, bemesten) en het incidentele onderhoud. Ons hoveniersteam verzorgt uw tuin tot in de details, zodat u het hele jaar kan genieten.

Boomonderhoud

Elke boom heeft zorg nodig. Nuenhem adviseert specifiek per boom over het vereiste onderhoud. Wilt u graag een boom laten verwijderen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Nuenhem projecten aanleg tuin Nuenen heg