Nuenhem Tuinen | Tuinaanleg
21866
page-template-default,page,page-id-21866,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.3,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Tuinaanleg

Naamloos-1

Tuinaanleg

Uw tuin is een belangrijk verlengstuk van uw huis of bedrijf. Daarom is het van belang dat deze feilloos op elkaar aansluiten. Wij creëren samen met u tuinen waar u jarenlang in kunt genieten.

 

Realiseren van uw tuin
Door de ervaring hebben wij een passie voor het buitenleven. Nuenhem kent als geen ander de diverse mogelijkheden die er zijn om uw tuin aan te leggen.
Of het nu gaat om het opnieuw indelen van uw tuin, een renovatie of het ontwerpen en aanleggen van een compleet nieuwe tuin: het is allemaal mogelijk.
Het aanleggen van uw nieuwe tuin doen wij voornamelijk in Noord-Brabant, maar ook daarbuiten.

 

Planmatig
Wij gaan strak volgens plan aan de slag om uw tuin te kunnen realiseren. Onder leiding van Pieter Donkers zal er gezorgd worden dat de uitvoering conform afspraak zal worden uitgevoerd.

Kosten van uw tuin
Iedere tuin is uniek en verschillend. De kosten hangen af van diverse factoren bijvoorbeeld de oppervlakte, de voorzieningen en het ontwerp van uw tuin.
In een vrijblijvend gesprek vertellen wij u daarover graag meer.


Oplevering van uw tuin
Samen bespreken wij een officiële oplevering af, wij lopen samen door uw tuin heen om de werkzaamheden door te spreken en wij leggen u vakkundig uit wat u de komende periode kunt verwachten.

    Naam (verplicht)

    Email (verplicht)

    Telefoon (verplicht)

    Onderwerp

    Bericht